måndag 6 juli 2009

Världen skulle klara sig utan...

Emos

Speciellt dom som ska gå omkring och vara deppiga hela tiden. Lev livet istället och sluta deppa? Och varför ska man skära sig... Blir man coolare då om folk ser att man har skärt sig?
sen smycka hela sitt face med piercingar " snyggt " Och borde det inte vara väldigt varmt att gå omkring i svarta kläder på sommaren 24/7 ? Naae ryck upp er!!


Åhh jag var så full igår!! - människor

Fjortisar som tycker att det är " coolt " att dricka sig fulla och letar efter fester dygnet runt bara för att dom ska kunna bli fulla...fast att dom bara egentligen spelar. Sen dagen efter prata om hur fulla dom var och tycker det är as kul att bli full på...vatten? Sånt gillar vi inte! Varför ska man spela full? det är bara jävligt töntigt.


Idioter

idioter som ex dom som ska hålla på och mörda massa oskyldiga människor. Varför ska man åka till ett annat land bara för att förstöra? Man blir bara så arg när man hört att någon /några person har förstört städer eller skjutit massa oskyldiga människor. Lägg av !! Dom människorna som gör sådant är psykiskt sjuka i huvudet! Som tex det dära med Engla? ge sig på Barn??!!! eller world trade center saken? ussh!

4 kommentarer:

  1. haha BRA skrivet (Y)

    SvaraRadera
  2. Håller verkligen med!!

    SvaraRadera
  3. man kanske inte ska bry sig om hur människor är och låta dom leva sitt liv....Men det var väldigt bra skrivet xD och jag ska erkänna att jag faktiskt håller med dig ;D

    SvaraRadera
  4. hahha helt rätt!! en del är lättpåverkade, men det är läskigt när folk blir "fulla" på vatten liksom hur går det ihop sig?xD och en del har talang på att spela asså hahahha!

    SvaraRadera